Skip to main content

Ramalan Mimpi Uncle Seekers

Tadi menjelajah ke blog Uncle Seekers, macam biasalah blog dia selalu ada perkara-perkara yang boleh jadi kontroversi.


Kali ni mengenai ramalan mimpi tentang para pemimpin negara dan artis-artis Malaysia.


Hmm sejauh mana benarnya ramalan beliau , Hanya Allah Maha Mengetahui.


Pada yang nak tau tentang mimpi dan ramalan mimpi beliau, boleh la ke blog beliau.

Comments

  1. ada juga baca ramalan mimpi uncle ni. Tapi tak berminat sebab semua rahsia tu hanya Allah yang Maha Mengetahui.

    ReplyDelete
  2. Salam Aya,

    Kak Ros tak percaya ngan ramalan ni,kalau kita percaya ngan apa yang diramal bermakna kita dah ketepikan tuhan,jangan kita dok percaya ngan ramalan ramalan ni,nama pun dah ramalan, bukannya betul pun,ni pandangan Kak Ros ja lah..

    ReplyDelete
  3. Tak pernah baca ramalan mimpi uncle tu...Setuju ngan Princess Solehah...

    ReplyDelete
  4. tak berapa suka uncle seekers.. nampak peliks je dia kak aya.. huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

MINGGU KE 2 INTERMITTENT FASTING

 Hari ni genap 14 hari Kak Aya buat IF 16:8, makan macam biasa je . Berat pada hari pertama ada lah 82.8 dan hari ni berat 79.9. Alhamdulillah ada perubahan positif. Masalah dengan Kak Aya ni adalah nak konsistent tu, masalah ramai orang lain jugak rasanya, kan? Cuma kali ni kelainan usaha yang Kak Aya lakukan adalah pagi dan petang Kak Aya berjalan kaki, jumlah untuk pagi dan petang tu adalah sejauh 8km setiap hari dengan jumlah langkah sebanyak 10,000 , jumlah kalori yang dibakar adalah 270 kalori dan masa yang diambil adalah sebanyak 2 jam.  Moga makin kuat semangat untuk teruskan usaha.

Pilihan Keluarga Vs Pilihan Sendiri

Pagi tadi, seperti biasa perjalanan ke pejabat ditemani HotFM AM Krew. Riuh rendah mereka melayan panggilan dan sms pendengar yang berkongsi pendapat mengenai tajuk di atas. Ada yang sekadar memberi pandangan, tak kurang yang berkongsi pengalaman mereka berkahwin dengan pilihan keluarga yang akhirnya rumahtangga yang dibina roboh dipertengahan jalan. Tapi ada juga yang seperti di dalam cerita Nora Elena dan Vanilla Coklat  - mula-mula benci tapi lepas tu jatuh cinta! Terkenang kembali ketika saya di kampung sebelum berhijrah mencari rezeki di Kuala Lumpur ini. Dulu sebaik je tamat sekolah memang bersedia la untuk berkahwin , kalau tak dapat sambung belajar, tak dapat kerja kat mana-mana. Saya cukup takut kalau disuruh kahwin dengan pilihan keluarga, biasa la gadis pingitan, mana ada teman lelaki, kalau ibubapa cakap lelaki itu terbaik untuk kita, memang tak ada pilihan lain la jawabnya, terpaksalah terima. Memang ada yang datang melamar melalui mak namun semua lama