02 October 2011

Umar berkuasa hari ni!




Orang sibuk kat dapur untuk masak makan tengah hari, dia sibuk dengan games.

Sampaikan menangis-menangis meraung bila mama mintak izin nak guna pc.

Dia bagi 5 minit je untuk mama update blog dan lepas tu dia cakap 'jom sama-sama tidur kat depan TV'

Umar ni baik jangan bagi can langsung main games, sekali dapat peluang,memang susah nak suruh dia stop.

** ada tak yang macam peel Umar ni?

No comments:

Post a Comment

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog...