13 September 2022

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog ni.

Tak tau nak update apa sebenarnya, rasanya ni masalah sesiapa je, tambah-tambah orang yang memang tak aktif di mana-mana media sosial, kehidupan harian yang sama je, tak ada apa nak di update.

Buat masa ni semuanya masih sama, masalah obesiti pun masih kekal, masih gilir-gilir kerja kat rumah dan kerja kat ofis, yang beza adalah umur makin bertambah.

Umur makin pendek sebenarnya. bila dah menginjak 50 tahun memang kita dapat rasa lebih tentang kematian dan kehidupan selepas itu.

Gitu la, takut jugak fikir ilmu dan amal secoet je, sedangkan umur kian memendek, Allahu .

Anak-anak pun dah kita besar remaja , cabaran makin besar.

Ini la yang paling banyak difikirkan kebelakangan ni, cabaran dalam menghadapi kerenah anak-anak remaja.

Bisnes memang tak ada dah, dulu kan macam - macam cuba buat bisnes online, sekarang ni memang tunpu pada kerja ofis dan rumahtangga je.


Moga Allah terus berikan pinjaman kekuatan untuk terus melangkah selagi boleh.





No comments:

Post a Comment

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog...