Supplement untuk Wanita

Sejujurnya saya ni kan, tak ada mengambil apa-apa makanan tambahan secara konsisten. Sedikit hari lagi usia akan melewati 40 tahun, sepatutnya dah mula mengambil makanan tambahan.


Jom la kita pakat share, apa supplement yang kawan-kawan semua ambil dan apa faedah yang telah dialami sejak ambil supplement tersebut?

Comments

  1. kak aya, akak leh try VCO (virgin coconut oil) atau dlm bahasa melayu nya minyak kelapa dara. ni link yg akak leh tgk tentang VCO. http://sscatalyst.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ciksha - insyaallah nanti kak aya tengok.

    ReplyDelete
  3. saya makan vitamin c, b complex dan cinch shake setiap hari. semua ni jenama shaklee :) memang bagus untuk kesihatan kita, ditambah pula kan nak mengurangkan berat badan. sejak mkn vita c dan b complex ni kulit muka dah tak berminyak, ramai kawan2 kata nampak berseri je muka hehe...

    ReplyDelete
  4. process solehah- ada kawan pernah cadangkan juga shaklee ni..tp tak pernah survey ttg shaklee.nanti kak aya nak tengok la.

    ReplyDelete
  5. liza maintan dgn jamu ini je.. http://adzrienshoppe.blogspot.com/search/label/Jamu%20T.Warisan%20Anggun

    dan ambil vitamin C juga. setahun 4 bulan cukup le 40 ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Penangan Cili Padi

PERLUKAN BANTUAN ANDA !

Happy Birthday to ME! | Menuju ke 40