10 December 2021

Koleksi Buku Teme Abdullah

 Ada tak yang suka baca buku tulisan Teme Abdullah? Kalau ada, maksudnya kita geng!

Mochik baru je lagi tau pasal buku Teme ni, masa PKP tahun lepas sebelum Nadhirah ada bawak balik salah satu buku Teme, tapi mochik tak hirau pun.

Tapi time PKP kan kita jadi rajin lain macam, suka mengemas, suka memasak,suka membaca , suka makan dan macam-macam lagi la, ada yang baik ada juga yang melaghokan.

Salah satu perkara yang baik adalah mula membaca kembali dan mochik dah lama tinggalkan novel tau tapi tak la tinggal 100%.

Takat ni buku Teme yang paling mochik suka adalah pelukis jalanan, memang sampai ke hati dan ada yang macam menampar pipi sendiri.

Mochik syorkan buku-buku Teme ni kalau macam blur tak tau nak baca buku apa lagi dah..kalau dah baca, boleh la share apa rasa selepas baca buku buku Teme ni.


Gambar ihsan Google.

Teme yang memilih untuk tidak mendedahkan wajahnya . Apa ada dengan wajah kan, kalau tulisannya pun dah cukup bagi kesan pada pembaca.

Koleksi buku Teme ni ada yang mochik jual tau.. masih ada stok kalau ada yang berminat , sekarang ada Year End Sale di shopee mochik.


No comments:

Post a Comment