Novel Biarkan Ia Berlalu

Dah ada yang baca ke?

Comments

  1. Pernah nampak di kedai, tapi lum beli la. Novelis ni tak pernah dengar nama.

    Nanti dah baca, citer la eh? Nak tau gak.

    ReplyDelete
  2. Kakak rasa dah lebih 3 bulan kakak tak membaca novel tau. Sebab anak-anak masa itu kan nak periksa jadi kakak pun baca buku mereka juga. Sekarang dah lega, bolehlah membaca...

    ReplyDelete
  3. tak baca lagi....best ke citer ni?????

    ReplyDelete
  4. @azieazah
    belum beli, baru bercadang-cadang.

    ReplyDelete
  5. @Kakzakie
    saya pun susah jugak nak membaca, sejak pc rosak baru ada masa sb tak mengadap blog sgt,itu pun time anak dah siap semua kerja sekolah.

    ReplyDelete
  6. @MulutPayau
    baru plan nak beli gaji nanti, ada kawan ckp mcm best

    ReplyDelete
  7. Ibu Yusuf sejak kahwin dah tak pernah baca novel.. ngadap buku je masti ngantuk.. hihi..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Penangan Cili Padi

PERLUKAN BANTUAN ANDA !

Happy Birthday to ME! | Menuju ke 40