07 September 2010

Petua Rebus Telur

hmm rasanya petua ni dah biasa sgt le...semua orang dah tau.. dah tau pun nak tulis jugak kat sini, dpt jugak update 1 entry kan?

pejam mata pun boleh buat petua ni, time nak rebus telur tu kan, masukkan lah dua genggam garam sekali, rebus bersama2...


*** petua ni amat sesuai kalau nak rebus telur banyak2 mcm kat kenduri kawin tu...

No comments:

Post a Comment

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog...