Novel Sehangat Asmara - Aisya Sofea

Biasalah, sejak komputer rosak, banyak masa dengan novel..itulah kebetulan pulak kawan ofis bawak berkotak-kotak novel untuk dijual...hmmm macam orang mengantuk disorongkan bantal la jadinya.


Tak perlu la kot nak tulis sinopis sebab rasanya dah ramai pun yang dah baca novel ni sebab dah lama keluar di pasaran..saya pun baca untuk kali ke 2 dah ni.







6 comments :

atuk said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Kak Aya

boleh buat tauladan pd anak2

Wassalam

sudipVSsenduk said... [Reply to Comments]

saya pun suka novel Aisya Sofea.. selalu baca online je

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@atuk
yang baik jadikan tauladan, yang buruk jadkan sempadan.

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@sudipVSsenduk
selalunya beli atau pinjam kawan

Nor Sahairah Jalil said... [Reply to Comments]

nak baca online ada tak...saya nak jua klo ada yg online punya

Marina Muhamad said... [Reply to Comments]

@sudipVSsenduk akak, baca online dekat mana ya?? tengah kemaruk nak baca sehangat asmara!! so far yang jumpa banyak dia skip pages =(

Post a comment