22 July 2011

Balik Kampung lagi!

Malam ni kami anak beranak akan bertolak ke Tampin, rumah MIL.


Kata abah, durian dah gugur, bila lagi nak balik ni?


Hmmm macam tu lah anak menantu zaman sekarang, dah kena hello baru rasa nak balik jenguh mak abah ye!


He he kami memang plan nak balik minggu ni sebenarnya dan kebetulan pulak abah call tanya macam tu, rasa macam teruk pulak kami ni.


Belakang rumah MIL tu ada 2,3 batang pokok durian, boleh la merasa kalau time berbuah macam ni.


Anak-anak tengah lelah ni, ok ke makan durian?

4 comments:

  1. seronoknya dapat mkn durian :) kami di Teratak Mawaddah pun teringin sangat nak mkn durian.....lama dah tak mkn

    ReplyDelete
  2. kakaya, anak sy peminat durian... lelah tak lelah dia bedal jer. buat dek. huhu

    ReplyDelete
  3. selamat pulang ke kg kak.. hati2 di jalan raya..

    p/s : samalaa ngan kiteorg.. mak abah dah tepon, baru balik..uwaa..malu..

    ReplyDelete
  4. seronoknya makan derian kat kg..

    ReplyDelete

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog...