Pembakar Semangat berblogging

Dah 2 hari tiada sebarang entry dan tidak juga menjenguk blog..( sungguh tidak bagusss).


Ni selepas soalt Maghrib, anak-anak pun sedang ralit dengan aktiviti mereka, saya mengambil peluang untuk menjenguk blog sekejap.


Melihat tajuk-tajuk entry bloglist di sidebar saya, wowwww terkejut tengok tajuk entry NI, terus baca dan terkedu! Hati berkata "bilakah saatnya untuk ku?"


Nampaknya kena terus berusaha tanpa sehari pun merasa jemu dengan blog.


Nampaknya kena ketepikan semua dugaan kecil untuk berblogging.


Nampaknya kena terus perah idea untuk merasa berasa di tahap seperti GTO sekarang.


Apa pun tahniah dan terimakasih untuk GTO yang sudi berkongsi kejayaan dan tips menarik!

Comments

  1. Kak Aya, ibuAqil pun kadang2 hilang mood nak berbloging.. Tp masih jgk rasa rindu nak berbloging mcm zaman dulu2.. :D Tengah usaha menaikkan semangat balik.. :D

    ReplyDelete
  2. salina@IbuAqil - sama la kita...up and down je mood ni..kadang2 hilang berhari2...

    ReplyDelete
  3. chaiiyoookkk kak aya itu juga pembakar semangat saya!

    ReplyDelete
  4. puan bee - betul, kita sama2 jadikan pembakar semangat bila tengok blogger berjaya dapat sebanyak tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Penangan Cili Padi

PERLUKAN BANTUAN ANDA !

Happy Birthday to ME! | Menuju ke 40