Copy and Paste



Selalu orang yang melihat mereka berdua akan mengatakan:


1. Oh sungguh-sungguh la serupa anak dan abah ini.


2. Ini kembar ke?


3. Ini kalau tengok rupa anak,memang kalau hilang kat mana-mana pun boleh pulangkan pada abahnya.


4. Eh langsung tak ada rupa mak dia ye...


Hmm apa nak kata, inilah dia suami dan anak perempuan saya....mereka memang rapat dan serasi seperti mana wajah mereka yang seiras bagaikan copy and paste.




2 comments :

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

haah la macam guna phohostate machine jer!

Kak Aya said... [Reply to Comments]

puan zai - skrg kita panggil depa ni mr & mr copy paste...

Post a comment