Skip to main content

Blogger Celebrity Nur Fatin Liyana


Inilah orangya, blogger yang berjaya dinobatkansebagai Best Celebrity Blogger in Word Blogger and Social Media Award 2012. 

Selain itu beliau turut memenangi anugerah Tp 6 Fastest Rising People in Google Zeitgeist Malaysia 2011 dan Top 5 Blog in Google Zeitgeist Malaysia 2011 .

Pageview blog dia dah lepasi10.1 juta. 


Beliau bakal seorang doktor dan seorang yang gemar berblog tentang pengalaman hidup beliau, fesyen, percutian dan resipi.

Kalau nak baca blog Fatin Liyana, blog KLIK SINI

Semoga kita para blogger suam suam kuku boleh ambik tips daripada Fatin ni, sambil belajar pun dia boleh buat duit daripada blogging, bole melancong sana sini.

Tahniah untuk Fatin Liyana! 




Fatin Liyana Bersama Ibu 
Bersama Ibu

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

MINGGU KE 2 INTERMITTENT FASTING

 Hari ni genap 14 hari Kak Aya buat IF 16:8, makan macam biasa je . Berat pada hari pertama ada lah 82.8 dan hari ni berat 79.9. Alhamdulillah ada perubahan positif. Masalah dengan Kak Aya ni adalah nak konsistent tu, masalah ramai orang lain jugak rasanya, kan? Cuma kali ni kelainan usaha yang Kak Aya lakukan adalah pagi dan petang Kak Aya berjalan kaki, jumlah untuk pagi dan petang tu adalah sejauh 8km setiap hari dengan jumlah langkah sebanyak 10,000 , jumlah kalori yang dibakar adalah 270 kalori dan masa yang diambil adalah sebanyak 2 jam.  Moga makin kuat semangat untuk teruskan usaha.

Pilihan Keluarga Vs Pilihan Sendiri

Pagi tadi, seperti biasa perjalanan ke pejabat ditemani HotFM AM Krew. Riuh rendah mereka melayan panggilan dan sms pendengar yang berkongsi pendapat mengenai tajuk di atas. Ada yang sekadar memberi pandangan, tak kurang yang berkongsi pengalaman mereka berkahwin dengan pilihan keluarga yang akhirnya rumahtangga yang dibina roboh dipertengahan jalan. Tapi ada juga yang seperti di dalam cerita Nora Elena dan Vanilla Coklat  - mula-mula benci tapi lepas tu jatuh cinta! Terkenang kembali ketika saya di kampung sebelum berhijrah mencari rezeki di Kuala Lumpur ini. Dulu sebaik je tamat sekolah memang bersedia la untuk berkahwin , kalau tak dapat sambung belajar, tak dapat kerja kat mana-mana. Saya cukup takut kalau disuruh kahwin dengan pilihan keluarga, biasa la gadis pingitan, mana ada teman lelaki, kalau ibubapa cakap lelaki itu terbaik untuk kita, memang tak ada pilihan lain la jawabnya, terpaksalah terima. Memang ada yang datang melamar melalui mak namun semua lama