Bihun Sup dan Nasi Goreng

Alhamdulillah, hari ke 4 kita berpuasa hari ni.


Nampaknya menu berbuka hari ni simple je:


Abah dan anak bujang memilih nasi goreng dan telur mata.
** goreng di rumah je untuk mereka berdua.


Mama dan anak dara memilih bihun sup
** kami berdua order kat Kedai Kak Chik Tomyam.


Air pula adalah teh o limau suam dan teh tarik.


Itu je.

Comments

  1. molek lah lagu tu...elakkan pembaziran
    akak pun masak yg rasa nak makan je
    masak satu dua je
    kalau masak byk2 pun tak habis :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya kak aya... masak sndiri lebih sedap rasanya.. hehehe

    ReplyDelete
  3. salam aya..sedap tue bihun sup..mkn lak panas2...

    ReplyDelete
  4. kak kasih - betul sungguh la tu...buat apa nak membazir2 ni.

    chekgu - kalau nak masak sendiri kena tunggu weekend.

    atie - saya suka kalau makan dengan keropok ikan.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...

    umah kakaya susah nak tgk ais kan hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Penangan Cili Padi

PERLUKAN BANTUAN ANDA !

Happy Birthday to ME! | Menuju ke 40