19 August 2011

Buffered Earning ke 3 sepanjang Ramadhan.

Hmmm akhirnya selepas lama mendiamkan diri, ianya muncul lagi pagi ni.


Rezeki semestinya kita menerima dengan tangan dan hati yang terbuka.




Terima kasih untuk NUFFNANG dan PENGIKLAN.

4 comments:

  1. suka sangat2 bila kak Aja dapat BE dan sentiasa syer dgn kami..

    nuff ayu lama tak nak geng.. heheheh, bukan rezeki ayu...

    ReplyDelete
  2. Kak Aya,
    N3 saya yang latest pun pasal BE tapi saya tak pandai ler ... tolong bagi tips.

    ReplyDelete
  3. bulan Ramadhan ni BE memang suka datang..hehe. sebab belog saya time Ramadhan ni baru nak singgah bg duit raya agaknya..

    ReplyDelete
  4. ok lah tu..lately banyak org buat n3 sal BE. rezeki.

    ReplyDelete

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog...