Review Novel Akan Ku Kejar Cintamu | Fauziah Ashari


Akhirnya habis jugak baca novel ni...

Rasanya tak la terlalu best tapi masih best berbanding sesetengah novel.

Novel ni banyak adegan manja-manja antara suami isteri, saya rasa itu dah biasa bagi novel tulisan Fauziah Ashari, salah satu tarikan untuk pembaca.

Watak Raiyan tidak terlalu menonjol pada saya. Watak Alma lebih melekat di hati berbanding lain-lain watak.

Nenek Raiyan pulak pada saya macam watak orang dulu-dulu je.

Cerita agak meleret-leret, ada waktunya rasa membosankan.

Apa pun , saya terhibur membaca novel ni .

11 comments :

azieazah said... [Reply to Comments]

Setuju. Memang agak bosan. Saya pun nak buat review gak, tapi belum ada mood, sebab novel ni tak berapa best pun.

Hanis Azla said... [Reply to Comments]

boleh cari novel ni nanti..

Adzrien Shoppe said... [Reply to Comments]

liza ni kalau dah dapat novel. boleh tak jadi kerja. tu yg malas nak mula.. he..he..

atuk said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Kak Aya

janjim ada pengajaran...sudah baik

fieda said... [Reply to Comments]

ada gak saya nmpk novel ni kat popular aritu..paling best novel ape kak..??

cik jue tomey said... [Reply to Comments]

sy pun baru beli novel ni hari tu...memglah ada jln cerita.tapi meleret2..pastu saya rasa mcm pelik pulak bila baca tulisan fauziah ashaari mcm ni..mungkin dia cuba nk tulis ala2 penulis baru zaman skrg..yg bahasanya agak simple.tp mcm pelik.juz be urself.fieda,dah baca novel matahariku?tulisan aina emir?best jgk cite dia..klu tak pun aku yang kau tinggalkan.itupn best jgk

Anonymous said... [Reply to Comments]

alhamdllah...best jgak cter ni,rasa mcm terkena pd dri sendri ja....tahniah kak fauziah....santai...

Anonymous said... [Reply to Comments]

best,smple,terkadang bosan ckt...da air mata...ketawa.tersnyum sndri coz terpenah rase...

Anonymous said... [Reply to Comments]

santai dan menarik utk dibaca. best berbanding kebanyakkan novel2 baru sekarang yang kebanyakannya membosankan.. good job kak fauziah :))

NeeNa MoreLLi said... [Reply to Comments]

ada sape2 nk jual novel kan ku kejar cintamu ni x?? emel saya areena_sky@yahoo.com
sbb ade yg kata bosan tu mls nk beli yg baru

NeeNa MoreLLi said... [Reply to Comments]

ada sape2 nk jual novel kan ku kejar cintamu ni x?? emel saya areena_sky@yahoo.com
sbb ade yg kata bosan tu mls nk beli yg baru

Post a comment