Umar update blog..

Budak sorang ni memang pantang lepa, ada peluang je dapat guna pc mesti dia takkan biarkan peluang berlalu begitu je.


Tadi saya tengah fikir tentang entry, tiba-tiba teringat nak ambik handphone kat bawah, berlalu turun dan Umar time tu memang dah ada kat atas .


Tengok mama dia dah turun, laju je dia main taip-taip, dia cakap nak update blog macam kakak jugak. Kakak dia dah berzaman tak update blog.







5 comments :

atuk said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum Kak Aya

anak emak

Wassalam

Unknown said... [Reply to Comments]

Lepas ni leh train lg..leh latih jadi assistant.hehehe
Teknik Baru Pakai Shawl

ArshSabila said... [Reply to Comments]

Yes..dah ada talent dah nak jadi blogger tegar..:)

Marlina Mohtar said... [Reply to Comments]

amboi2...apa yg umar tulis tu?

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

lain kali boleh mintak tolong umar type on behalf mama dah nie

Post a comment