Skip to main content

Set Berpantang Shaklee

Perancangan saya untuk set ketika berpantang nanti adalah Set Shaklee.

Jenuh godek sana sini baca testimoni tentang set ni, banyak yang positif.

Tapi nak tanya jugak kat sini, kot-kot ada sesiapa yang sudi berkongsi pengalaman selepas menggunakan Set Berpantang Shaklee ni.



Kredit gambar kepada blog Hanis.


Comments

  1. Tak pernah guna benda ni..saya cuma mkn jamu nona rogay je utk kesihatan dan kembalikan bentuk badan asal tiap kali berpantang

    ReplyDelete
  2. saya guna set breastfeeding & set slimming.mmg best sbb susu pekat berlemak, berat turun dan badan pun cergas

    ReplyDelete
  3. salam..
    saya pun ambil set shaklee ni masa berpantang baru2 ni. saya juga ambil breasfeeding set : ESP + Alfalfa complex+omega guard..mmg berkesan utk tambahkan susu, susu jd pekat dan baby cpt kenyang.badan pun tak rasa penat dgn pengambilan B-complex dan Vitalea.kalau puan berminat, boleh hubungi saya di emel ashlif83@gmail.com dan dapat harga yg berpatutan.-pengedar shaklee yg sah-

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

MINGGU KE 2 INTERMITTENT FASTING

 Hari ni genap 14 hari Kak Aya buat IF 16:8, makan macam biasa je . Berat pada hari pertama ada lah 82.8 dan hari ni berat 79.9. Alhamdulillah ada perubahan positif. Masalah dengan Kak Aya ni adalah nak konsistent tu, masalah ramai orang lain jugak rasanya, kan? Cuma kali ni kelainan usaha yang Kak Aya lakukan adalah pagi dan petang Kak Aya berjalan kaki, jumlah untuk pagi dan petang tu adalah sejauh 8km setiap hari dengan jumlah langkah sebanyak 10,000 , jumlah kalori yang dibakar adalah 270 kalori dan masa yang diambil adalah sebanyak 2 jam.  Moga makin kuat semangat untuk teruskan usaha.

Pilihan Keluarga Vs Pilihan Sendiri

Pagi tadi, seperti biasa perjalanan ke pejabat ditemani HotFM AM Krew. Riuh rendah mereka melayan panggilan dan sms pendengar yang berkongsi pendapat mengenai tajuk di atas. Ada yang sekadar memberi pandangan, tak kurang yang berkongsi pengalaman mereka berkahwin dengan pilihan keluarga yang akhirnya rumahtangga yang dibina roboh dipertengahan jalan. Tapi ada juga yang seperti di dalam cerita Nora Elena dan Vanilla Coklat  - mula-mula benci tapi lepas tu jatuh cinta! Terkenang kembali ketika saya di kampung sebelum berhijrah mencari rezeki di Kuala Lumpur ini. Dulu sebaik je tamat sekolah memang bersedia la untuk berkahwin , kalau tak dapat sambung belajar, tak dapat kerja kat mana-mana. Saya cukup takut kalau disuruh kahwin dengan pilihan keluarga, biasa la gadis pingitan, mana ada teman lelaki, kalau ibubapa cakap lelaki itu terbaik untuk kita, memang tak ada pilihan lain la jawabnya, terpaksalah terima. Memang ada yang datang melamar melalui mak namun semua lama