06 March 2013

Buffered Earning ke 3 2013

Alhamdulillah, minggu ni dapat 1 lagi BE dari Nuffnang.


Tunggu-tunggu iklan Huggies ni keluar di blog saya tetapi tak muncul-muncul, jadi tak dapat la nak tempek kat sini.

Oleh kerana tak ada gambar lain nak ditempek, jom tengok si muka sembab lagi sekali..



*** saya suka bergambar mengandung kali ni, baby girl ke kalau macam tu?

1 comment:

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog...