15 October 2021

Dah masuk U

 Alhamdulillah Nadhirah dah pun mula jadi pelajar Uni, kejap je kan masa berlalu, masa mula mula berblog dulu dia baru je darjah 4 kot kalau tak silap, time tu dia pun buat blog untuk dia juga, tapi sekarang dah lupa la apa nama blog dia, jangankan Kak Aya, dia sendiri pun dah lupa.

Sekarang dia masih belajar online , tapi untuk Sem 2 nanti dia akan ke UIA Gambang untuk meneruskan baki Asasi selama setahun.

Anak Kak Aya sorang ni memang kuat berusaha, kalau dia nak sesuatu memang dia usaha sungguh-sungguh, Alhamdulillah Allah takkan menghampakan setiap usaha hambaNYA, selalu ayat ni Kak Aya guna pakai untuk anak-anak, sebab kalau tak usaha sungguh-sungguh mana nak nampak hasilnya ( macam mak dia ni ha, nak kurus tapi usaha gitu-gitu je, hasil pun gitu-gitu la).

Moga dia terus jadi seorang yang berusaha keras dan tak cepat putus asa, perjalanan hidup memang penuh berliku. Ilmu kena banyak dalam dada dan hubungan dengan Allah perlu sentiasa padu.

Seorang ibu sentiasa mendoakan yang terbaik untuk anak-anak , doa yang tak pernah putus .

Semoga kejayaan kakak menjadi inspirasi kepada Umar dan Zahra.




No comments:

Post a Comment

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog...