Kurus sebelum Raya dengan Leptos

Assalamualaikum,

Siapa siapa nak kurus sebelum raya, belum terlambat lagi kalau nak cuba LEPTOS ye.

Boleh contact kak aya untuk sebarang pertanyaan ye 0173416762
Salah satu kandungan di dalam LEPTOS Klorofil Alfalfa yang mempunyai kandungan vitamin E yang tinggi sangat bermanfaat untuk menjaga keseimbangan hormon seksual, baik pada lelaki mahupun wanita. Iaitu dengan merangsang produksi hormon testosteron pada lelaki dan hormon estrogen pada wanita.

Antara lain manfaat Klorofil ini adalah:

- klorofil dapat membantu mengawal rasa lapar dan menghalang pembentukan lemak tepu.

- Klorofil dapat membantu menciptakan sistem pencernaan yang sehat, iaitu dengan menjaga flora usus dan menstimulasi gerakan usus. Klorofil dapat bertindak sebagai ubat alami untuk saluran usus dan membantu memperbarui jaringan usus yang terluka.

- Klorofil juga memiliki sifat sebagai penghilang bau, ia dapat digunakan untuk menghilangkan bau mulut yang disebabkan oleh masalah pencernaan yang buruk secara efektif

- Klorofil kaya akan enzim hidup yang dapat membantu dalam pembersihan darah serta meningkatkan kemampuan darah untuk membawa oksigen lebih banyak ke seluruh tubuh.

- Klorofil memiliki efek menenangkan pada saraf sehingga dapat membantu mengurangi gejala insomnia, iritabilitas saraf dan kelelahan tubuh secara umum.

Jom kurus sebelum raya!

2 comments :

aizamia3 said... [Reply to Comments]

La ni nak maintain #perasanslim lepas raya.. ;)

Hani Rahman said... [Reply to Comments]

Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran by Hani Rahman

Post a Comment