NOVEL: Mood membaca sudah datang!

Ada 9 buah novel yang belum dibaca, beli sepanjang tempoh mengandungkan Zahra hari tu.

Sekarang sahabat a.k.a supplier novel dah mula supply beberapa buah novel lagi.

Saya dah pun habis membaca novel:

1. Suami Tak Ku Hadap 
2. Miss XL
3. Hantu Punya Bos! - ini macam sama je jalan cerita dengan novel Miss XL.
4. Sudi Kata Sudi

Nanti bila mood saya kembali normal macam dulu-dulu, saya buat sedikit review yang ringkas ye!

p/s: Masih lagi terumbang ambing di dalam membahagikan masa.

Comments

  1. Saya pun dalam proses membahagikan masa jugak la ni kak..Novel beli pun tak terabis baca.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Kak Aya

    selamat membaca

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Penangan Cili Padi

PERLUKAN BANTUAN ANDA !

Happy Birthday to ME! | Menuju ke 40