10 February 2013

Malas.Tak Sihat

2 faktor di atas mungkin akan menjadi penyebab kepada bersawangnya blog ini nanti...sekarang pun dah ada sikit-sikit sawang. 

Mungkin kerana keadaan saya yang bleeding on and off menyebabkan mood untuk berblog turun ke tahap sifar.

Memang perasaan untuk berblog macam hilang dibawa angin lalu..

Mungkin risaukan kesihatan baby dan diri sendiri lebih daripada perkara-perkara lain.

Apa pun saya terus dan terus berdoa semoga semuanya akan berjalan lancar dan tiada sebarang kesulitan.

Terima kasih yang sudi datang ke sini.


No comments:

Post a Comment

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog...