10 June 2012

Unique Visitor Merudum!

2, 3 hari ni tak konsisten update blog dengan cerita terkini yang hot hot sikit dah jatuh merudum...jatuh banyak sangat UV blog ini ...adoiii....

Mood memang macam nelayan ke laut je akhir-akhir ni...banyak benda yang jadi puncanya..tak perlu la dijelaskan satu persatu....tak ada sapa pun berminat nak ambik tau.

Performance minggu ni....UV semalam sangat jauh beza dengan kelmarin.

Hari ni lagi jatuh nampaknya.

No comments:

Post a Comment

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog...