11 June 2012

Majalah Nona Jun 2012


Tak pernah beli majalah ni...namak macam best je fokus bulan ni...tengok pada cover pun menarik.

Tunggu kawan kat ofis tu beli, boleh tumpang baca hik hik.

Bukan apa, majalah gini banyak tunjuk fesyen je..tak larat nak layan.

Ada yang dah beli ke?

No comments:

Post a Comment

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog...