24 December 2011

Akhirnya lengkap 4 cover Siti Nurhaliza untuk GLAM JAN 2012

Kawan saya adalah pengumpul majalah GLAM sejak mula majalah ni keluar di pasaran..kebetulan pulak Siti Nurhaliza adalah artis yang paling diminati beliau...rasanya kali ni mau dia beli 4 GLAM kerana ada 4 cover Siti.

Hmmm cantik cuma bila Siti dah bertudung, rasa macam tak sesuai pulak pakai-pakai rambut palsu tapi ye lah kita pun faham , tudung dia bukan sepenuhnya, mungkin kasi can lagi la untuk dia bergaya macam ni.

Apa pun, GLAM seperti selalu, tampil hebat dan penuh kelainan.




No comments:

Post a Comment

7 bulan selepas

Gini la nampaknya, renew domain setiap tahun untuk kekalkan blog ni . Dah renew baru ingat nak jenguk, tak tau sampai bila nak kekalkan blog...