Cuti Cuti Terengganu

Assalamualaikum,

Amboii tajuk bukan main noo.

Padahal nak balik kampung je pun, gaya macam nak pi bercuti hi hi.

Excited betul tunggu nak balik kampung kali ni sebab dah lama sangat tak balik.

Kalau tak ada aral Insyaallah minggu depan Kak Aya dan anak anak serta Ucu gerak balik Terengganu.

Menu makanan dah terbayang dalam fikiran.

IF memang dilupakan terus untuk 5 hari di Terengganu.

Selain nak jamu selera, nak jalan jalan jugak kali ni.

Moga belum start musim bah di Terengganu.

Anak anak pun dah sakan happy.

Nak balik jumpa nenek, nak bakar sampah , nak makan Ikan celup tepung, minum ABC.

Haish macam macam la kalau dah balik kampung tu.

Moga berat tak naik banyak kali ni.walaupun makan banyak ( dalam mimpi la kak aya oiii)

1 comments :

Ujie Othman said... [Reply to Comments]

untunglah kak aya kampung di tempat percutian ^_^

saya aritu pegi beberapa hari je terus naik beberapa kilo :D

Post a comment