Mozilla Firefox pun boleh la...

Alhamdulillah, walaupun PC masih nyawa-nyawa ikan, saya dah boleh menggunakan internet semula tetapi dengan menggunakan Mozilla Firefox...sebelum ni kami kat rumah ni menggunakan Google Chrome..selagi belum format semula PC ni memang tak dapat nak guna Google Chrome.

nanti boleh la berblog seperti biasa...kena arrangekan masa semula nampaknya.

4 comments :

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

semoga pc kakaya cpt2 le sembuh ye...

MulutPayau said... [Reply to Comments]

tak pelah kan...jnji boleh guna....

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@Jendela Hati
dah slow-slow boleh guna dah ni..

Kak Aya said... [Reply to Comments]

@MulutPayau
betul tu MP, janji boleh guna, boleh lepas gian utk berblog, boleh balas kunjungan kawan2.

Post a comment