Sunyi sepi blog ini seminggu nan lalu..

Blog orang biasa-biasa macam saya ni memang cepat jatuh merudum bila kurang update dan blogwalking,contoh ketika cuti hari raya minggu lepas, traffic sungguh lah lengang seperti jalan di Kuala Lumpur ketika semua wargakota pulang beraya di kampung.



BE pulak dah tinggal satu je, tapi syukurlah masih melekat walaupun satu.


Nampaknya lepas ni kena gigih membelai dan memanjakan blog semula.

3 comments :

ajumohit said... [Reply to Comments]

Lama kak aya cuti, uv saya pon merudum, selamat hari raya!!!

Kak Aya said... [Reply to Comments]

cuti raya tak lama tapi cuti berblog yang agak lama, tak ada idea sejak cuti raya.

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

selamat kembali 'bertugas' di blog kakaya hehehe

Post a comment