Bihun Sup dan Nasi Goreng

Alhamdulillah, hari ke 4 kita berpuasa hari ni.


Nampaknya menu berbuka hari ni simple je:


Abah dan anak bujang memilih nasi goreng dan telur mata.
** goreng di rumah je untuk mereka berdua.


Mama dan anak dara memilih bihun sup
** kami berdua order kat Kedai Kak Chik Tomyam.


Air pula adalah teh o limau suam dan teh tarik.


Itu je.

5 comments :

kasihredha said... [Reply to Comments]

molek lah lagu tu...elakkan pembaziran
akak pun masak yg rasa nak makan je
masak satu dua je
kalau masak byk2 pun tak habis :)

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

sedapnya kak aya... masak sndiri lebih sedap rasanya.. hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to Comments]

salam aya..sedap tue bihun sup..mkn lak panas2...

Kak Aya said... [Reply to Comments]

kak kasih - betul sungguh la tu...buat apa nak membazir2 ni.

chekgu - kalau nak masak sendiri kena tunggu weekend.

atie - saya suka kalau makan dengan keropok ikan.

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah...

umah kakaya susah nak tgk ais kan hehehe

Post a comment