Lambat tidur = makin tua la saya nampaknya

Tengok jam pada dashboard pc dah pun menghampiri pukul 2 pagi rupanya, suami dan anak-anak dah lama diulit mimpi.


Baru semalam post tentang tidur, nak tau baca kat SINI tentang buruknya kesan tidur yang tidak mencukupi.


Saya pun tak lama lagi nak off dah, sebelum tu belek-belek NUFFNANG dulu, rutin sebelum off . Padahal masa mula-mula on tadi belek NUFFNANG juga dulu.


Sebelum tu, sempat mencari TIPS MENDAPATKAN ADVERTORIAL DARIPADA NUFFNANG, mak aiii tipnya tu macam terlalu mustahil untuk saya gapai.


Apakah tips itu? Lain kali saya buat entry mengenainya.


Ok, masa untuk off dan rehatkan kulit wajah.

5 comments :

Andrik McVean said... [Reply to Comments]

hi there i have followed your blog and i hope you can follow me back..you have a very nice blog here and see you on my blog ya! cheers

Jendela Hati said... [Reply to Comments]

hep2 takmoh takmoh... jgn kurang tido... tp jgn kurang berblog hehehe

Kak Aya said... [Reply to Comments]

puan zai - mcm mana tak nak kurang tidur tp tak kurang berblog tu? he he

Kak Aya said... [Reply to Comments]

Andrik - followed your blog already...

55555 said... [Reply to Comments]

Sy pn sama la dkt kul2 dh bru blk men bdmnton.

Post a comment