Buffered Earning Pertama Setelah setahun berblog....

Akhirnya saya dapat juga merasa BE seperti mana orang lain merasa walaupun mungkin hanya nilai kecil bagi orang lain namun sangat bererti bagi saya yang kali pertama menerimanya.


Terima kasih untuk NUFFNANG! kerana memberi peluang kepada blog Jendela Hidup..




Nampaknya BE itu untuk kempen M&M Vote &Win SS...iklan tu kelihatan begini di blog Jendela Hidup.

Cuba kita tengok iklan ni sama-sama..

Ooo mula-mual kena vote....

hhmmm nak colour apa ye...saya pilih kuning

Masukkan tarikh lahir kita.. dan characters yang diberikan tu..

Sebahagian term & condition

Masukan details diri kita
Dah siap!

Sekali lagi terima kasih sekali lagi untuk NUFFNANG, bila dah dapat macam ni, semangat untuk berblog lagi tinggi dan akan cuba menerokai lebih banyak lagi ilmu blogging.

8 comments :

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to Comments]

salam Aya..Tahniah dapat BE juga!!Alhamdllh.sikit2 lama2 jadi byk BE kan?

puanbee said... [Reply to Comments]

tahniah2 seronok kan selalu update bio di akaun nuffnang dapat lah BE

kasihredha said... [Reply to Comments]

akak punya tak naik2 pun...hihi

maya amir said... [Reply to Comments]

sikit2 lame jadik bukit:))

Kak Aya said... [Reply to Comments]

atie - betul tu...sikit2 lama2 jadi bukit...

Kak Aya said... [Reply to Comments]

puan bee - anda salah sorang sifu yang selalu jadi tempat rujukan kak aya..t.kasih

Kak Aya said... [Reply to Comments]

maya - betul...timbun sikit-sikit lama2 membukit la, tp kena la rajin usaha..itu yang risau, usaha kejap up kejap down

Kak Aya said... [Reply to Comments]

kasihredha - ni pun kali pertama je dpt, tak taula naik tak lps ni...apa pun kena rajin usaha

Post a comment